TFC

Uitgezonden worden naar Thailand kan ik niet alleen. Daarom ben ik blij dat er een groepje mensen dicht achter me staat. Zij zijn mijn thuisfrontcommissie (TFC). De TFC is de brug tussen mij in Thailand en jullie in Nederland, zodat familie, vrienden en kerk betrokken kunnen zijn bij mijn werk in Thailand. Mijn TFC denkt bijvoorbeeld mee hoe ik de benodigde financiën bij elkaar kan krijgen.

Mijn TFC bestaat uit de volgende personen: Tiny de Jong, Jan-Ruurd en Annette Hoepel-van Dijk Gosine Roeland


Graag wil ik mij als lid van het TFC van Patricia aan u voorstellen. Ik ben Tiny de Jong, 23 jaar en ik woon in Geldermalsen. In het dagelijks leven werk ik als secretaresse bij een bouwbedrijf. Patricia is een geweldige vriendin die de komende 9 maanden prachtig werk gaat doen in Thailand, werk waar ik mij graag voor inzet! Mijn taak binnen het TFC is als penningmeester de financiën te beheren en er samen met de andere TFC’ers ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk geld binnen komt. Mogen wij de komende maanden rekenen op uw steun? En heeft u voor of tijdens de reis van Patricia vragen/opmerkingen over uw giften of sponsoring? Neem even contact met mij op via het mailadres tfc-patricia@hotmail.com.


Graag willen we ons even voorstellen als leden van de TFC van Patricia. Wij zijn Jan Ruurd en Annette Hoepel en sinds afgelopen maart troste ouders van een zoontje: Boaz! 🙂 We genieten ontzettend van het papa en mama zijn! Daarnaast hebben we ook allebei nog ons werk. Jan Ruurd is hovenier en Annette staat 2 dagen in de week voor groep 2. We willen Patricia graag ondersteunen in het mooie werk dat ze gaat doen in Thailand. Daarom hebben we een plekje gekregen in haar TFC om haar zo bijvoorbeeld aan haar benodigde financiën te helpen. We hopen dat ze een mooie en goede tijd heeft in Thailand!


Ik ben Gosine Roeland, 25 jaar en woon in Meteren. In het dagelijks leven werk ik als leerkracht in het basisonderwijs. Patricia is een vriendin van mij. Ik vind het mooi dat Patricia haar kwaliteiten inzet om het zendingswerk in Thailand door te laten gaan. Samen met de anderen van de TFC denk ik mee hoe er onder andere geld ingezameld kan worden. Daarnaast wil ik er ook gewoon voor haar zijn. Ik hoop dat ze een goede tijd mag hebben in Thailand!