Steunen

Ook jij kan mij steunen bij mijn uitzending naar Thailand. En nee, dan gaat het niet alleen over geld. Je kunt mij steunen op nóg belangrijkere manieren.

Bidden

Je kunt mij steunen door te bidden. Voor mij, het werk dat ik doe, voor het gezin Van Heiningen en hun werk, voor de bevolking van Thailand. Een keer per maand verstuur ik een brief met actuele gebedspunten. Wil je je hierop abonneren? Dat kan onderaan deze pagina.

Contact houden

Als ik in Bangkok woon, heb ik weinig mensen om me heen met wie ik kan communiceren. Gelukkig zullen er een aantal Thai zijn die een beetje Engels kunnen spreken. Verder heb ik alleen Reinout en Arenda en hun kinderen, met wie ik normaal kan communiceren. Ik zou het fijn vinden als er vanuit Nederland mensen zijn die contact met me houden, vragen hoe het met me gaat, en me vertellen hoe het in Nederland allemaal gaat.

Mijn adres in Bangkok is als volgt:

OMF – Patricia
87/419 Burapha 19
Soi Wat Welu Wanaram 19
Songprapha Rd
Don Muang, Bangkok 10210
THAILAND

Lees hier over verzenden naar het buitenland.

Financiële hulp

Een psychologische assessment, een medisch onderzoek, verzekeringen, de kosten voor de vaccinaties, visums, huisvesting, vervoer, levensonderhoud. Er komt veel bij kijken om mijn werk in Thailand te kunnen doen. Het totaal bedrag van dit alles ligt rond de €7.000. Het gezin van Heiningen leeft zelf ook van giften, waardoor ze niet de mogelijkheid hebben om mij als leerkracht te betalen.  

Je kunt mij financieel steunen door een gift te geven. Je kunt kiezen voor een maandelijkse gift van bijvoorbeeld €2, €5 of €10. Bij een overschrijving kun je kiezen voor ‘maandelijks’, ‘kwartaal’ et cetera. Je kunt dan aangeven dat de gift afgeschreven wordt van november (2017) tot en met juli (2018). Ook een eenmalige gift is heel welkom!

Mijn rekeningnummer van OMF heeft een ANBI status, waardoor een gift belastingaftrekbaar is. NL32 ABNA 0247282375 t.n.v. OMF Nederland o.v.v. ‘Werk van OMF in Azië met werker Patricia de Bruin’In onderstaand formulier kun jij je e-mailadres achterlaten om je te abonneren op de maandelijkse gebedsbrief.

[contact-form-7 id=”186″ title=”Gebedsbrief”]