Over mij

Mijn naam is Patricia de Bruin, geboren en getogen in het Betuwse Geldermalsen.

Nadat ik de opleiding tot Onderwijs-assistente afrondde, heb ik PABO gestudeerd aan de Driestar in Gouda. In de zomer van 2017 rond ik mijn pabo opleiding af.

Een leuke hobby die ik heb, is het maken van reizen. Daarnaast vind ik het leuk om te bakken en koken en als ik tijd heb, lees ik graag.

Waarom ga ik naar Thailand?

Ik kwam in aanraking met OMF (Overseas Missionary Fellowship) toen ik een advertentie van hen zag waarin stond dat er leerkrachten gezocht worden in Thailand. Werken in het buitenland? Dat trekt mij sowieso aan 🙂 Werken op het zendingsveld? Dat is iets wat nieuw is voor mij. Ik vind het mooi dat ik van God de mogelijkheid krijg om mijn talenten in te zetten voor Zijn Koninkrijk, en om kennis te maken met hoe zendingswerk er nu concreet uitziet. 

Ik zal les gaan geven aan de drie jongens van Reinout en Arenda van Heiningen (lees meer op: www.vanheiningen.net). Door mijn werk kunnen de ouders zich volledig richten op het zendingswerk. Het gezin is van augustus tot november op verlof in Nederland. Daarom wordt ik begin november uitgezonden.

Wil je me steunen? Lees hier hoe je dat kan doen.